A három alkalom története...

 

ColorGenetics módszerrel 2011. nyarán találkoztam először. Nem ismertem a módszert, nem tudtam róla semmit, de azt éreztem, hogy nekem ott a helyem és részt kell vennem. Érdeklődéssel vegyes izgalommal vártam, hogy eljöjjön a kezelés napja. Az életem - talán nem véletlenül - úgy alakult, hogy a találkozás előtti napon összecsaptak felettem a hullámok, egyik napról a másikra az akkori életnek nevezett légváram összedőlt.

Teljesen elveszett állapotban voltam, amikor megérkeztem az központba.
Az előzetes tájékoztatás szerint általában egy kezelés 1-1,5 órát vesz igénybe. Nekem az első kezelés több, mint 3 órát tartott. Máig csodálom Géza kitartását, mellyel a helyzetet kezelte.
Mikor végeztünk teljesen kimerülve, mégis új energiákkal feltöltődve távoztam. (Talán az tükrözi legjobban állapotom, hogy az Oktogontól a Baross utcáig gyalogoltam, és szinte észre sem vettem.) A többi alkalmat néhány hét után már én kértem, mert úgy éreztem, nekem 3 alkalomra van szükségem.
A kezelések óta néhány hónap telt el. Azt kell mondanom, hogy szinte teljesen megváltoztatta életemet, gondolkodásomat.
Előtte több módszert is kipróbáltam: kineziológia, emf, családállítás stb, de egyetlen módszer sem járt nálam ilyen áttörtő eredménnyel. Ezek a módszerek a maguk rendszerében segítenek az embernek egy-egy élethelyzet megoldásában, úgy, hogy a problémákon vagy témákon munkálkodva jutunk el a azok megoldásához. (Tudom, hogy ezen a folyamaton végig kellett mennem, hogy a változásokat megtapasztaljam.) A Colorgenetics ezektől a módszerektől abban különbözik, hogy nem egy-egy témát ölel fel, hanem annak az energiakötegnek a gyökerét keresi meg, amely az érintett ember  számára a legfontosabb kihívásokat jelenti. Ezáltal nem csak egy-egy élethelyzetre ad megoldást, hanem egész életünk, szemléletmódunk gyökeres megváltoztatását jelenti.
Én a legjobb tapasztalatokat tudom elmondani a módszerről és mindenkinek ajánlom. Ezt legjobban azt bizonyítja, hogy ajánlásomra édesanyám és hugom is részt vett már Colorgenetics "kezelésen" és ők is jó tapasztalatokat szereztek. Édesanyámnak évek óta fenálló pajzsmirigy problémáin sikerült olyan javulást létrehoznia, hogy az orvosok azt mondták 10 éve nem volt ilyen jó a vizsgálati eredménye. Édesanyám terápiája az ő állapotának javulásán túl az én pajzsmirigy problémáim teljes megszünését is hozta. (Én úgy látom, hogy a módszer a családállításhoz hasonlóan nem csak az egyénre, hanem családtagjaira is kihatással van.)  
Annyit tennék még hozzá, hogy ez a módszer, mint minden más rendszer eredményességéhez szükséges, hogy a résztvevő akarja a változást, működjön együtt a terapeutával az eredmény érdekében.

Az én sikerem titka a módszer csodálatossága mellett ebben is rejlik. Akartam, és ma is kérem és elfogadom a pozitív változást. Néha felhívom Gézát és tanácsot kérek tőle egy-egy olyan helyzetben melyet nehezebben tudok kezelni. Köszönöm a segítséget melyet adott, sokszor néhány szó, gondolat csodát tud tenni, és át tud lendíteni amikor elkeseredettek vagyunk, vagy tehetetlennek érezzük magunkat. Ha megint pozitívan tudnk állni az élethez csodákat tudunk teremteni.

Ildikó

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”