Aura-Soma®

Talán azért vagy itt, mert keresed Önmagad. Keresed, hogy ki vagy TE legbelül. Miért történnek veled olyan dolgok, melyek történnek, és miért nem olyanok, amelyek mások életében jelentkeznek. Keresed azt a valakit, aki ott bent a lelked legmélyén lakik. Úgy érzed, ha megismernéd, megértenéd a döntéseit, fel tudnál készülni a kihívásokra, melyeket az élet állít eléd. Valószínűleg megismerkedtél már néhány gyógyító önismeretet célzó technikával; kíváncsi vagy mit nyújthatnak számodra a színek?

 A legtöbbünk azt várja, hogy egy nagy tudású, magasan képzett szakember segítse ki az élet nehézségeiből. Arra nem igazán gondolunk, hogy mi is tudjuk, mit kell tennünk az életünkben. Nem tudjuk, hogy képesek vagyunk önmagunk is meglátni, felfedezni, a mélyére nézni a dolgainknak, és ennek nyomán változni, gyógyulni, boldogulni

 Az Aura-Soma® abban különbözik a legtöbb terápiától, vagy módszertől, hogy arra bátorít, vállald a felelősséget életed irányítása fölött, lásd meg valódi nagyszerűségedet, és használd azokat a képességeket, melyek benned vannak, talán anélkül, hogy találkoztál volna velük. A színek segítségével megláthatod önmagad, és még ennél többet is. 

„Te vagy a szín, amelyet választasz, és ez tükrözi lelked szükségletét a legmélyebb szinten..."

Az Aura-Soma lényege, hogy ÖNVÁLASZTÓ, NEM RÁBESZÉLŐ módszer

Az első mondat igazsága visszaadja az önmagadba vetett hitet, melyet megtapasztalhatsz, amikor kiválasztod a számodra vonzó Színt. A rövid színteszttel ebben szeretnénk támogatni Téged, ízelítőt adva az Aura-Soma® rendszerének mélységeiből.

 A második mondat arra bátorít, hogy meglásd, egyszerű színválasztásokkal is eljuthatsz önmagadig anélkül, hogy külső forrásra kellene hagyatkoznod.

Színteszt

 

Amikor ezek közül a színek közül választhatsz, rövid, csupán néhány jellegzetes mondatot találsz jellemzésként. A szín olyan, mint egy érme, aminek mindig két oldala van. Amikor a nehézségeket olvasod, tudnod kell, hogy az ajándékok, vagy a pozitívumok is mindig ott vannak veled, csupán arról lehet szó, hogy azokat nem tudatosítod magadban

.Az Aura-Soma® egyik legnagyszerűbb lehetősége éppen az, hogy segít a lehetőségeidre koncentrálni, ezáltal képessé válhatsz a változtatásra.
Azt gyakran halljuk mi nem jó bennünk, tudjuk magunk is, és folyamatosan harcolunk ezek ellen a nem jó dolgok ellen. Fordítsuk meg a dolgot! Figyeljünk inkább a pozitívumokra, és nézzük meg így hova jutunk. Azáltal, hogy az erősségeinkre figyelünk, a nehézségeink fokozatosan eltűnhetnek, és képessé válunk arra, hogy olyan életet éljünk, amilyet szeretnénk.
Tudtad, hogy az növekszik az életedben, amire figyelsz? Mi az, amire figyelsz? A jó, vagy a rossz dolgok?


Választásaid talán, csak a mostani pillanatot tükrözik, de az is elképzelhető hogy egy általános, állandóan jelen lévő képet mutatnak rólad. Ezt te tudod majd eldönteni, amikor választasz.
Minden színnél találsz egy javaslatot is, melyek segíthetik a változtatást azáltal, hogy elgondolkozol rajtuk.

Természetesen egy- egy szín mondanivalója sokkal több annál, mint amit itt leírunk. A 114 színkombinációból választott üvegek, pontosabb képet mutatnak rólunk.
A teljesebb kép a konzultáció folyamatában bontakozik ki.

Kattints arra színre amelyik a legjobban tetszik és olvashatod a leírását. 

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”