Kovács Géza

 

Kovács Géza vagyok, 1968-ban születtem Budapesten. A család- és rendszerállítással több, mint tíz éve találkoztam egy kedves barátom jóvoltából, aki Németországban, Peter Orban-nál  tanult. Amikor mesélt nekem a mezőről és ennek működéséről, nagyon kíváncsivá tett. Az első családfelállításokat baráti és ismeretségi körben szerveztük. Akkor még kevesen hallottak Magyarországon erről a módszerről. A kedvező tapasztalatok és visszajelzések után folyamatossá  váltak a csoportok. Hat évig havi rendszerességgel részt vettem, szerveztem,képviseltem, tanultam ezekben a csoportokban. Ezután határoztam el, hogy magam is ezzel fogok foglalkozni. Bert Hellinger, Dr. Dimitris Stavropoulos, Sophie Hellinger, Peter Orban, Pálmai Dezső kurzusain tanultam. Hiszem, hogy ez a módszer az iskolapadban nem tanulható. Amit meg lehet tanulni, azok a keretek és a szabályok, de a mezőben való munka csak a tapasztalat útján sajátítható el. Nagyon sok családállító kollégánál jártam és mind a mai napig ezt teszem, hiszem, hogy tanulni mindenhol lehet a „nagyoktól” és a kezdőktől is. 
Én a csoport rezonanciás állítás híve vagyok, ahol nem a hagyományos kötött rendszer szerint dolgozunk. Ebben a módszerben mindenkinek, aki jelen van és éri valamilyen impulzus, helye van az állításban. Ezt azért tartom jónak, mert sokkal kiterjedtebben és mélyebben látunk rá a megoldandó problémára. Szívesen állítok kolléganőimmel, akik szintén képzett család- és rendszerfelállítók, így egyszerre két oldalról, egy női és egy férfi szemszögből közelítjük meg a helyzetet, hozzátéve a különböző oldalak eltérő látásmódját, viszont kiküszöbölve a női-férfi szemléletből adódó hiányokat, úgynevezett vakfoltokat.
Az Aura-Soma-val való találkozásom után jelent meg bennem a színek utáni érdeklődés, miután elvégeztem az Aura-Soma különböző szintjeit, már egyedül folytattam ennek a csodálatos módszernek a megismerését és fejlesztését, ami a ColorGenetics® nevet kapta és a rendszerállítás egyéni módszere. Az egyéni állítások mélysége, a ColorGenetics® állítások megjelenése előtt, messze elmaradt a csoportos munkák mögött. A ColorGenetics® állítási forma ötvözi a csoport rezonancia szabadságát az egyéni állítás személyességével, hozzátéve az Aura-Soma® hihetetlen precíz diagnosztikus képességét.

Kovács Géza
Család- és rendszerállító, ColorGenetics® tanár
Személyes életvezetési tanácsadó, tréner

 

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk”