A morphogenetikus mező

 

Gondolatok a Mezőről....

10 éve, amikor először tapasztaltam meg tudatosan a mező működését, megdöbbentem azon az erőn, ami megjelent az állításokban. Azóta is látom és érzékelem, hogy ez az erőtér jelen van mindenhol, hol jobban, hol kevésbé érezzük. Alig valamit tudunk a benne rejlő lehetőségek tárházáról. Az, hogy ki, hogyan teszi meg az első lépéseit a mező megértésére, az függ az egyén hitétől, a spiritualitásától és persze a megtapasztalásaitól. Nekem a legszebb élményeim azok, amikor valaki nálunk találkozik először a mezővel és rácsodálkozik. Megérkezik szkeptikusként és úgy távozik, hogy érzi, részese volt valami nagyon különleges dolognak, ami segített neki, és rajta keresztül segített másoknak is. Ekkor elkezdi hinni, hogy van valami, ami nem megfogható, nem mérhető, de mégis létező, minden felett álló erő, amit én mezőnek hívok, a lelkek és a szeretet mezőjének.

Ezek az én gondolataim erről a különleges mátrixról. Tény azonban az is, hogy már hosszú ideje egyre több tudós foglalkozik ezzel, az úgynevezett morfogenetikus mezővel (morph = forma, genezis = létrejövés). Elméletük szerint ez nem más, mint az egész Földet behálózó időtlen energiaháló, amelyben minden tudás, minden tapasztalat felhalmozódik és tárolódik évekre, akár évszázadokra is. Tehát nem szokványos energia mezőről van szó, amely elektromágneses hullámokat továbbít, hanem információkat közvetít. Létezése és működése nemcsak az emberiségre, hanem a bolygónk összes élőlényére hatással van, és azokat összekapcsolja.

A mező létezésére irányuló számtalan kutatás közül íme néhány: *

„1952-ben a Koshima japán szigeten végeztek kísérletet makákókkal természetes élőhelyükön. Homokos édes burgonyát adtak nekik, amit nem túl nagy örömmel, de elfogyasztottak. Egyik makákó rájött, hogy a homokot le lehet mosni, és így minden probléma nélkül élvezhető az étel. A tudás apránként elterjedt, főleg a fiatalabb egyedek között. Amikor azon egyedek száma, akik megmosták a burgonyát, elért egy kritikus értéket, a tudás sokkal gyorsabban kezdett terjedni, mint az logikusan következett volna, hirtelen szinte az egész makákó törzs rászokott a krumpli mosásra, sõt a szokás ekkor hirtelen megjelent a tengerentúlon Takasakiyamaban is. Ezt a kritikus értéket hívják a Századik majomnak.Kétkedők és éljenzők is bőven akadnak!„

„Az 1920-as Angliában egy kék cinege (angol nevén kék csöcs) rájött, hogy az ajtók elé kiszállított tejes üveg tetejét átütve hozzáfér a tejhez. Ez a tudás nem sokára 100 mérfölddel arrébb is megjelent, habár a cinegék nem nagyon repülnek 15 mérföldnél messzebbre. 1947-re ez egy általános viselkedése volt a cinegéknek Angliában, míg ugyanez a felfedezésük megjelent Hollandiában, Dániában és Svédországban is. A német megszállás miatt 8 évre megszűnt a tejkiszállítás Hollandiában, s tudni kell, hogy a kék cinegék átlagosan csak 5 évet élnek, ám amikor nyolc év után újra megjelentek a tejes üvegek az ajtók előtt, a cinegét ott folytatták ahol abbahagyták.”

„Dr. Milan Ryzl és Dr. Vladimir L. Raikov a korai hatvanas években embereket hipnotizáltak, majd azt mondták nekik, hogy valamelyik híres ember leszármazottai. Az alanyok pedig elkezdtek kifejleszteni olyan képességeket, amelyek az alteregójuktól örökölhettek volna. Az egyik alany miután "megtudta" hogy Raffaello leszármazottja, egy hónap alatt megtanult úgy rajzolni, ahogy addig nem.”

 

Kovács Géza

 

“Úgy is eltölthetjük az életünket, hogy a világ mondja meg nekünk, kik is vagyunk. Épeszűek vagy őrültek. Szentek vagy szexmániások. Hősök vagy áldozatok. Rábízhatjuk a történelemre, hogy eldöntse helyettünk, jók voltunk vagy rosszak. Engedhetjük, hogy a múltunk határozza meg jövőnket. Vagy akár magunk is dönthetünk.”